Dosign
Op zoek naar een baan als junior engineer

Ben jij een pas afgestudeerde of beginnende technisch professional op zoek naar kansen en mogelijkheden om je carrière in de technische sector te beginnen? Zoek dan niet verder dan Dosign! Bij ons kun je aan de slag als junior engineer in verschillende technische specialisaties en banen, zoals constructie engineering en process engineering. Met de juiste begeleiding en training van onze consultants kun je leren en groeien in je carrière, en zelfs doorgroeien naar senior functies binnen ons bedrijf of bij onze opdrachtgevers.

Wat verstaan we bij Dosign onder junior engineer?

Een junior engineer is een beginnend technisch professional die net is afgestudeerd aan een mbo, hbo of WO. Wij zien je ook als junior engineer als je enige werkervaring hebt in de technische sector. Deze ingenieurs zijn over het algemeen verantwoordelijk voor het assisteren van senior ingenieurs bij het ontwerpen, testen en evalueren van technische oplossingen en systemen.

Bij Dosign bieden we veel kansen en mogelijkheden voor junior engineers om hun carrière in de technische sector te beginnen. We hebben een breed scala aan banen beschikbaar binnen verschillende technische specialisaties, zoals bouw en installatie, machinebouw, scheepsbouw, staalbouw, energy, infra en procesindustrie.

Waar kan je werken als junior engineer?

Een junior engineer kan werkzaam zijn op verschillende afdelingen, zoals engineering, productie, onderzoek en ontwikkeling en technische dienstverlening. Bij Dosign werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om hun behoeften en vereisten te begrijpen, zodat we junior engineers kunnen matchen aan projecten en vaste banen die aansluiten bij hun vaardigheden en expertise.

Bij Dosign bieden we diverse mogelijkheden voor junior engineers om hun carrière in de technische sector te beginnen. Je kunt aan de slag bij verschillende soorten bedrijven, waaronder ingenieursbureaus, installatiebedrijven en productiebedrijven. Bij ingenieursbureaus werk je aan ontwerpen en berekeningen voor diverse projecten, terwijl je bij installatiebedrijven verantwoordelijk bent voor de uitvoering en installatie van technische systemen. Bij productiebedrijven werk je aan het optimaliseren van productieprocessen en het ontwerpen van productie-installaties.

Wat zijn de voordelen om als junior engineer te werken via Dosign?

Het mooie van werken als junior engineer bij Dosign is dat je veel kansen krijgt om te leren en te groeien in je carrière. Onze consultants werken nauw samen met jou om te zorgen dat je de juiste begeleiding en training krijgt om je vaardigheden te verbeteren en je carrière te ontwikkelen. Bovendien bieden we ook veel mogelijkheden om door te groeien naar senior functies binnen ons bedrijf of bij een van onze opdrachtgevers. Daarnaast bieden we middels onze eigen Academy verschillende trainingen, opleidingen en modules aan op het gebied van techniek en softskills.

 

Een junior engineer heeft bij Dosign dus de kans om te werken in verschillende technische specialisaties en banen binnen de technische sector. Of het nu gaat om het ontwerpen van constructies of het optimaliseren van productieprocessen, er zijn genoeg kansen voor junior engineers om hun carrière te beginnen en te groeien.

Wil je werken als junior engineer? Bekijk de vacatures voor junior engineers.

Recente vacatures

;