Dosign
Bedrijfsprofiel Dosign

Sinds 1985 is Dosign actief in de techniek.

Sinds 1985 is Dosign actief in de techniek. Gestart in Rotterdam als ingenieursbureau en inmiddels uitgegroeid tot multidisciplinair dienstverlener binnen een breed speelveld. Naast het verbinden van Engineers aan opdrachtgevers in de techniek bieden wij ook een breed aanbod trainingen, opleidingen en cursussen. 

Ben jij een Dosigner?

Ons uitgebreide netwerk van Engineers, de zogenoemde Dosigners, bestaat uit échte vakmannen en –vrouwen. Met hart voor de zaak en techniek, én veel persoonlijkheid op de werkvloer. Met hun ongekende expertise maken zij het verschil. Zit er een Dosigner in jou? Ben je ambitieus, heb je een technische MBO-, HBO- of WO-opleiding of ben je van plan een hogere technische opleiding te volgen? Bij Dosign vind je de meest uitdagende technische vacatures! Ook bieden wij technische opleidingen,  trainingen en traineeships om jouw kwaliteit op het hoogste niveau te brengen én houden!

Opleiden en trainen van Engineers

Opdrachtgevers en werkgevers staan te springen om goede technische vakmensen die kennis van zaken én knowhow van andere technische disciplines hebben. Zoek jij een technische opleiding om je breder te ontwikkelen in je vakgebied? Of wil je je juist specialiseren in een (andere) technische discipline? Bekijk dan het opleidingsaanbod en de vele mogelijkheden van Dosign Academy, het opleidingsinstituut van Dosign voor ambitieuze engineers!

Uitdagende Engineering projecten

Opdrachtgevers met uitdagende engineering projecten kiezen bewust voor de kwaliteit, marktkennis en persoonlijke aanpak van Dosign. Voor hen zoeken, vinden, selecteren en detacheren wij de beste technische professionals. Binnen de segmenten R&D, engineering, project controls en constructiemanagement kennen wij de mensen én de wegen. We voeren projecten uit in alle fases; van ontwerp tot en met de oplevering.

dots background

This is the Dosigner

Video
Locatie Dosign Rotterdam

Waar vind je ons?

Bekijk onze locaties

Dosign Rotterdam

Fascinatio Boulevard

2003065 WB Rotterdam

The Netherlands

Dosign Amsterdam

Planetenweg

52132 HN Hoofddorp

The Netherlands

Dosign Tilburg

Dr. Hub van Doorneweg

1715026 RC Tilburg

The Netherlands

Dosign Enschede

Hengelosestraat 500

7521 AN Enschede

The Netherlands

Dosign Academy

Fascinatio Boulevard 200

3065 WB Rotterdam

The Netherlands

Dosign Antwerpen

Uitbreidingstraat 60-62

2600 Berchem

Belgium

Dosign Langenfeld

Hausinger Str. 6

40764 Langenfeld

Germany