Dosign

Vind jouw baan in Bergen op Zoom

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

23 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom! Deze historische stad in Noord-Brabant biedt een gevarieerd aanbod van boeiende carrièremogelijkheden. Blader door onze vacatures en vind jouw ideale match in Bergen op Zoom, een stad die bekend staat om haar rijke geschiedenis en bruisende gemeenschap.

Meer
Werkvoorbereider Elektrotechniek Roosendaal
Roosendaal
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Onze opdrachtgever is een toonaangevend technisch dienstverleningsbedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van elektrotechnische installaties in de utiliteitssector. Denk hierbij aan scholen, gemeentehuizen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en kantoorpanden. Als werkvoorbereider elektrotechniek utiliteit ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van elektrotechnische projecten, praktijkervaring is binnen deze projecten zeer gewenst. Je werkt nauw samen met de projectleider en hebt veel contact met leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers.

Calculator Staalbouw Heijningen
Heijningen
Staalbouw
Freelance opdracht

Ben jij een calculator staalbouw die enthousiast wordt van de offshore industrie? Dan komen we namens Dosign graag met je in contact. In deze rol van calculator staalbouw ligt de focus op zware staalbouw projecten. Je bent werkzaam voor de afdelingen fabricage-, onderhoud-, reparatie- en testing van de organisatie en bent dus van groot belang! Samen met jouw collega's zorg je voor duidelijke offertes en schakel je met zowel interne- als externe partijen.

Projectleider Elektrotechniek te Roosendaal
Roosendaal
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben jij gepassioneerd over techniek en duurzaamheid en klaar voor een leidende rol in uitdagende projecten? Voor een van onze gewaardeerde opdrachtgevers zoeken wij een ervaren Projectleider Elektrotechniek Utiliteit die enthousiast wordt van duurzaamheidsveranderingen, zonnepanelen en geavanceerde energiesystemen. Ben je geïnteresseerd en denk je dat jij de ideale kandidaat bent voor deze rol? Solliciteer dan direct!

Tekenaar/Werkvoorbereider Roosendaal
Heijningen
Werktuigbouw
Doelstelling vaste dienst

Dosign is op zoek naar een tekenaar/werkvoorbereider in regio Roosendaal. Ben jij iemand die detailgericht is en in staat is om te werken in een snelle, deadline-gestuurde omgeving? Lees dan snel verder! Als Tekenaar/Werkvoorbereider in regio Roosendaal ben jij verantwoordelijk voor de tekenafdeling op de fabricage-, onderhouds- en reparatie- en testlocatie. Jij zal hier vooral het tekenwerk wat extern wordt uitbesteed coördineren. De focus bij deze rol ligt daarom dus ook op de werkvoorbereiding!

Sr. Civil/Structural Engineer
Bergen op Zoom
Civiel Constructief
Projectmatig werken

Dosign is voor een van haar opdrachtgevers in de regio West-Brabant op zoek naar een Sr. Civil/Structural Engineer. Als Sr. Civil/Structural Engineer kom je te werken in een dynamisch team waarin engineering, ontwerp en leiderschapsvaardigheden worden gecombineerd om de cliënten effectief te ondersteunen. Binnen dit team ben jij als Sr. Civil/Structural Engineer verantwoordelijk voor een grote verscheidenheid aan brownfield en revamp projecten voor onder andere de petrochemische industrie.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.