Dosign

Vind jouw baan in Breda

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

31 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Breda, een stad die bekend staat om haar bruisende sfeer en historische charme. Gelegen in het zuiden van Nederland, biedt Breda een diverse selectie van spannende carrièremogelijkheden in verschillende sectoren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, een carrièreverandering overweegt of gewoon je professionele horizon wilt verbreden, hier vind je vacatures die passen bij jouw vaardigheden en interesses.

Meer
Junior Engineer Mechatronica (Gebouwautomatisering en Industrie)
Tilburg
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Ben je net afgestudeerd in Mechatronica en klaar om je carrière te beginnen in de boeiende wereld van Gebouwautomatisering en Industriële Automatisering? Voor een opdrachtgever in Tilburg zoekt Dosign een gedreven Jr. Engineer Mechatronica die enthousiast is om te groeien binnen een dynamische organisatie. Als jij techniek ademt en je opgedane kennis wilt toepassen in diverse uitdagende projecten, dan is dit de perfecte start van jouw carrière! Wat ga je doen? Als Jr. Engineer Mechatronica in Gebouwautomatisering en Industrie assisteer je bij het ontwerpen en implementeren van complexe installaties. Onder leiding van een Project Engineer of Projectleider ondersteun je het team vanaf het ontwerp tot de uitvoering van het project.

Automation Engineer te Tilburg
Tilburg
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Zet je technische kennis en innovatieve inzicht in voor een toonaangevende organisatie in de wereld van noodhulpverlening! Onze opdrachtgever, specialist in het ontwikkelen en produceren van geavanceerde brandsimulatie-installaties, is op zoek naar een gedreven Automation Engineer. Deze positie biedt je de unieke kans om bij te dragen aan veiligheidstrainingen wereldwijd, in een bedrijf waar de warme cultuur van een familieonderneming nog steeds voelbaar is.

Logistiek Coördinator
Regio Breda
Mechanical / WTB
Doelstelling vaste dienst

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio West - Brabant zijn we op zoek naar een Logistiek Coördinator. In deze functie als Logistiek Coördinator ga jij jezelf onder andere bezighouden met het verzorgen van materialen, uitvoeren van inspecties, het beheren van de documentenstroom en zorg je voor de algehele logistieke planning. Je komt te werken voor een productiebedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en leveren van stalen en kunststof leidingsystemen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en geen dag is hetzelfde!

Jr. Electrical Engineer Noodstroomoplossingen
Randstad
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Wij zoeken een enthousiaste Jr. Electrical Engineer met een passie voor het bijdragen aan innovatieve ontwerpen en concepten voor noodstroomoplossingen en toekomstige energievoorzieningen. Ben je geïnteresseerd in een rol waarbij je de kans krijgt om bij te dragen aan geïntegreerde energieoplossingen voor onze klanten? Wil je meewerken aan het bedenken van strategieën voor energiezekerheid en het aanpakken van uitdagingen in energienetwerken? Wij bieden je een uitdagende functie aan! In de rol van Jr. Electrical Engineer maak je deel uit van ons team gericht op Project Engineering, gevestigd in een centraal gelegen stad in Nederland. Ons team houdt zich bezig met het ontwikkelen van besturingssystemen voor de integratie van diverse energiebronnen, zoals waterstof, biogas en diesel, met de energiebehoeften van essentiële faciliteiten, waaronder datacenters, ziekenhuizen en de industrie. Je werkt in nauwe samenwerking met andere elektrotechnische ingenieurs, projectmanagers, paneelbouwers en inbedrijfstellingstechnici om samen te zorgen voor hoogwaardige en veilige systemen die voldoen aan de eisen van onze klanten voor stabiel en duurzaam energiegebruik.

E&I Technicus
Randstad
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Dosign is voor een partner op zoek naar een gekwalificeerde en ervaren E&I Technicus om hun technisch team te versterken. Als E&I Technicus ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en verbeteren van elektrische en instrumentatiesystemen. Je voert preventief onderhoud uit, analyseert storingen en lost deze efficiënt op. Je werkt nauw samen met engineers en andere technische professionals om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen en voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.