Dosign

Vind jouw baan in Den Bosch

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

41 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Den Bosch, een stad die bekend staat om haar historische charme en dynamische bedrijfsleven. Gelegen in het hart van Noord-Brabant, biedt Den Bosch een breed scala aan boeiende carrièremogelijkheden in diverse sectoren. Als een belangrijk economisch centrum trekt Den Bosch een verscheidenheid aan bedrijven aan, wat resulteert in een levendige arbeidsmarkt met kansen voor professionals met verschillende vaardigheden en ervaringsniveaus.

Meer
Werkvoorbereider te Schijndel
Schijndel
Koeltechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben jij de technische spil die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt binnen een projectorganisatie? Heb je een scherp oog voor detail en weet je precies wat nodig is om projecten soepel te laten verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever van Dosign zoeken wij een Werkvoorbereider te Schijndel.

TIG Lasser/Constructiebankwerker
Regio Uden
Werktuigbouw
Doelstelling vaste dienst

Heb jij ervaring met TIG-lassen en ben je in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen? Onze opdrachtgever waardeert jouw vakmanschap en ziet veel potentieel in jouw vaardigheden!

Kostendeskundige Werktuigbouwkunde/Elektrotechniek
's-Hertogenbosch
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een gedreven en analytische professional met een passie voor werktuigbouwkunde en elektrotechniek? Voor een opdrachtgever van Dosign zijn wij op zoek naar een Kostendeskundige die wil bijdragen aan de ontwerpfase van grote en veelzijdige projecten. Denk aan datacenters, onderwijsinstellingen, musea, ziekenhuizen, theaters, kantoren en productiefaciliteiten binnen de Food en Pharma. Klinkt dit als een uitdaging voor jou? Lees dan verder! Als Kostendeskundige ben je een essentiële schakel in het voortraject van onze grote projecten. Je werkt in de haalbaarheidsfase van het ontwerp en geeft advies aan de directie over de haalbaarheid en voorwaarden van potentiële projecten.

Freelance werkvoorbereider Tilburg
Tilburg
Industrieel Productontwerp
Freelance opdracht

Dosign is op zoek naar een freelance werkvoorbereider in Tilburg. Je zal je bezighouden met de vertaalslag van 3D naar 2D, waarbij de focus zal liggen op as built documentatie. Heb jij hier ervaring mee en klinkt het interessant, lees dan snel verder! Onze klant zoekt een freelance werkvoorbereider in regio Tilburg voor een periode van ongeveer 6 maanden. Ben jij ongeveer 2/3 dagen beschikbaar en heb jij ervaring met as built documentatie, dan is dit een project voor jou. Onze klant heeft hun handen vol aan werk en komen er met het huidig personeel niet uit. Ze hebben een aantal grote projecten binnengehaald waardoor er veel werk binnenkomt.

Mechanical Engineer Waalwijk
Waalwijk
Werktuigbouw
Doelstelling vaste dienst

Dosign is op zoek naar een mechanical engineer in Waalwijk! Ben jij creatief in het bedenken, ontwerpen, analyseren en verbeteren van machines? Vind jij het daarnaast ook leuk om jouw ontwerpen in de werkplaats te bekijken? Lees dan snel verder! Als mechanical engineer zal jij je bezighouden met het ontwerpen van diverse machines voor klanten. Afhankelijk van de omvang van het project zorg je alleen of samen met jouw projectteam voor een werkend concept binnen het beschikbare budget. Naast de techniek neem je ook machineveiligheid, onderhoud, duurzaamheid en planning mee in het project. Na je ontwerp begeleid je ook de monteurs in de werkplaats en zo blijf je gedurende het gehele traject betrokken bij jouw project.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.