Dosign

Vind jouw baan in Eindhoven

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

57 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer
Meer

Welkom bij onze vacaturepagina voor Eindhoven! Hier vind je een divers aanbod van boeiende carrièremogelijkheden in deze bruisende stad in het zuiden van Nederland. Ontdek onze vacatures en vind jouw ideale match in Eindhoven, een stad die bekend staat om haar innovatie, technologie en dynamische werkgelegenheid.

Meer
Lijn Engineer Hoogspanning
Regio Eindhoven
Civiel Constructief
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een teamspeler die graag werkt aan innovatieve energie-infrastructuren? Onze opdrachtgever zoekt een lijn-engineer die meewerkt aan de energietransitie binnen een multidisciplinair team.

Junior Ontwerper Civiele Techniek
Regio Eindhoven
Civiel Constructief
Doelstelling vaste dienst

Voor onze opdrachtgever zoeken we een enthousiaste Junior Ontwerper Civiele Techniek die wil bijdragen aan integrale ontwerpprojecten in de buitenruimte. Je werkt voor diverse opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen en gemeenten.

Werkvoorbereider te Schijndel
Schijndel
Koeltechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben jij de technische spil die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt binnen een projectorganisatie? Heb je een scherp oog voor detail en weet je precies wat nodig is om projecten soepel te laten verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever van Dosign zoeken wij een Werkvoorbereider te Schijndel.

Software Architect Automotive
Regio Eindhoven
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een ervaren software architect met een passie voor de automotive sector? Wil jij bijdragen aan innovatieve en emissievrije transportoplossingen? Dan zoeken wij jou als versterking voor ons softwareteam bij een opdrachtgever van Dosign.

Senior Test Engineer
Regio Eindhoven
Werktuigbouw
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een ervaren test engineer met passie voor EV en AV integratie? Werk je graag in een innovatieve en dynamische omgeving waar je samenwerkt met een team van experts? Heb je een scherp oog voor detail en ben je bedreven in het ontwikkelen en uitvoeren van testopstellingen? Dan is deze functie bij een opdrachtgever van Dosign iets voor jou!

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.