Dosign

Vind jouw baan in Gorinchem

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

82 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Gorinchem! Hier vind je een diverse selectie van carrièremogelijkheden in verschillende sectoren. Gorinchem staat bekend om zijn dynamische gemeenschap en gunstige ligging aan de oevers van de Merwede, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bedrijven als professionals in diverse sectoren.

Meer
Lead Mechanical Engineer
Regio Rotterdam
Mechanical / WTB
Doelstelling vaste dienst

Als Lead Mechanical Engineer in de procesindustrie ben je de technisch specialist voor een divers scala aan static en rotating equipment. Je zal ook een team van 2 à 3 andere engineers aansturen. Je gaat op basis van de input van Process Engineering de apparaten specificeren en vervolgens de rekwisitie / aankoop trajecten technisch begeleiden. Je werkt hiervoor samen met de leveranciers en geeft terugkoppeling op hun aanbiedingen. Je hebt een coördinerende rol als Mechanical Engineer. Je stemt je werkzaamheden af interne en externe betrokken, waaronder discipline engineers van andere afdelingen, project management, inkoop, sales en leveranciers.

Inbedrijfsteller Meet- en regeltechniek (Sliedrecht)
Sliedrecht
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een techneut in hart en nieren met ervaring in de meet- en regeltechniek en/of klimaatbeheersing in gebouwen? Dan is deze vacature voor Inbedrijfsteller bij onze opdrachtgever in Sliedrecht helemaal jouw ding! Als Inbedrijfsteller bij onze opdrachtgever speel je een cruciale rol in het testen en zo optimaal mogelijk in bedrijf stellen van gebouwautomatiseringsinstallaties op diverse projecten. Of het nu gaat om kantoren, zwembaden, luxe villa’s of winkelcentra, jouw bijdrage zorgt ervoor dat deze projecten succesvol worden afgerond en dat de installaties naar behoren functioneren.

Software Engineer Gebouwautomatisering (Sliedrecht)
Omgeving Rotterdam
Instrumentatie / M&R
Doelstelling vaste dienst

Ben jij de technicus met een diepgewortelde passie voor duurzaamheid en innovatie binnen de gebouwautomatisering? Dan ben jij de ideale kandidaat om onze opdrachtgeer in Sliedrecht te versterken! In de functie van software engineer draag je de verantwoordelijkheid voor het zelfstandig configureren van software voor regeltechnische installaties binnen klimaatbeheersing. Je taken omvatten het interpreteren en begrijpen van regeltechnische schema's, die vervolgens door jou vertaald moeten worden naar regeltechnische software. Bovendien ontwikkel je op maat gemaakte softwareoplossingen voor regeltechniek door gebruik te maken van mini- en deelapplicaties, en door het integreren van andere systemen in een platform via diverse (bus)koppelingen. Het is een pré als je zelfstandig regeltechnische specificaties kunt opstellen.

CAD Engineer meet- en regeltechniek (Sliedrecht)
Sliedrecht
Instrumentatie / M&R
Doelstelling vaste dienst

Heb jij ervaring in de klimaattechniek? En ben jij opzoek naar een rol als CAD Engineer binnen de meet- en regeltechniek? Dan is Dosign naar jou op zoek. Wij zijn op dit moment op zoek naar een CAD Engineer voor onze klant in Sliedrecht Als CAD Engineer ben jij verantwoordelijk voor het creëren van gedetailleerde technische tekeningen en modellen die de basis vormen voor de regeltechnische besturingspanelen. Je werkt nauw samen met onze projectengineers, software engineers en projectleiders om technische oplossingen te realiseren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kortom, je bent een belangrijke spil tussen engineering en paneelbouw, verantwoordelijk voor het maken van tekeningenpakketten voor klanten en paneelbouw en het plaatsen van de juiste bestellingen bij verschillende leveranciers.

Tekenaar Scheepsbouw / Luxejachtbouw
Regio Dordrecht
Scheepsbouw
Doelstelling vaste dienst

Ben je klaar voor een unieke uitdaging in de techniek? Heb je net je MBO Werktuigbouwkunde of STC afgerond en vind je het leuk om als tekenaar aan de slag te gaan? Deze unieke branche in de luxejachtbouw biedt jou de perfecte combinatie van technisch werken en meewerken aan luxe jachten! Enthousiast geworden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.