Dosign

Vind jouw baan in Gorinchem

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

83 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Gorinchem! Hier vind je een diverse selectie van carrièremogelijkheden in verschillende sectoren. Gorinchem staat bekend om zijn dynamische gemeenschap en gunstige ligging aan de oevers van de Merwede, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bedrijven als professionals in diverse sectoren.

Meer
Mechanical Engineer Verbrandingsmotoren
Regio Drechtsteden
Werktuigbouw
Doelstelling vaste dienst

Ben je geïnteresseerd in grote en complexe verbrandingsmotoren en zie je het zitten om als Mechanical Engineer deze motoren te ontwerpen voor toepassingen zoals generatorsets, warmtekrachtkoppelingen en scheepsaandrijvingen? Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de berekeningen, de gedetailleerde uitwerking en het gereedmaken voor productie van deze oplossingen. Vanaf het begin ben je nauw betrokken bij de projecten in de rol van Mechanical Engineer. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het 3D ontwerp van oplossingen, die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Om de benodigde ontwerpvereisten vast te stellen en te definiëren, werk je samen met de account- of projectmanager om de klant te bezoeken. Op basis van deze interacties stel je vervolgens een conceptueel ontwerp op, inclusief inbouwafmetingen, aansluitingen en een overzichtelijke lijst van componenten. In deze rol omvat je takenpakket het ontwerpen, berekenen, gedetailleerd uitwerken en uiteindelijk gereedmaken voor productie van deze constructies. Tijdens een project werk je samen met projectmanagement, werkvoorbereiding, application support en assemblage. Je rapporteert aan de Teamlead Mechanical Engineering.

Adviseur Contractmanagement
Sliedrecht
Grond- weg- en waterbouw
Doelstelling vaste dienst

In de wereld van infrastructuur is verandering een constante factor. De uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, leefbaarheid en betaalbaarheid vragen om innovatieve oplossingen en nauwe samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven. Onze partner is op zoek naar een Adviseur Contractmanagement. In deze rol speel je een cruciale rol in het speelveld van infrastructuurprojecten.

Engineer Werktuigbouwkunde Offshore Machinebouw
Regio Drechtsteden
Werktuigbouw
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een gepassioneerde engineer met ervaring in werktuigbouwkunde en een voorliefde voor uitdagende offshore machinebouw projecten? Heb je een scherp denkvermogen en praktisch inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de regio Drechtsteden zijn wij op zoek naar een engineer werktuigbouwkunde. Als werktuigbouwkundig ingenieur haal je de benodigde informatie op bij de klanten en ontwerp je offshore machines van conceptniveau tot en met werktekeningen en stuklijsten. Je analyseert bestaande ontwerpen, vertaalt ideeën naar technische tekeningen, en waarborgt optimale prestaties en veiligheid. Je doet FEM berekeningen en voert risico analyses uit. Je zal veel met hydrauliek en CE normen werken en daarbij komt praktisch inzicht in deze werkomgeving goed van pas.

Engineer Staalbouw
Omgeving Nieuwegein
Staalbouw
Doelstelling vaste dienst

Als Engineer ben jij degene die de brug vormt tussen het projectteam en de productieafdeling. Je speelt een cruciale rol in het ontwerpen en nauwkeurig uitwerken van producten met Inventor op basis van technische specificaties en schetsen.

Jr. Electrical Engineer Noodstroomoplossingen
Randstad
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Wij zoeken een enthousiaste Jr. Electrical Engineer met een passie voor het bijdragen aan innovatieve ontwerpen en concepten voor noodstroomoplossingen en toekomstige energievoorzieningen. Ben je geïnteresseerd in een rol waarbij je de kans krijgt om bij te dragen aan geïntegreerde energieoplossingen voor onze klanten? Wil je meewerken aan het bedenken van strategieën voor energiezekerheid en het aanpakken van uitdagingen in energienetwerken? Wij bieden je een uitdagende functie aan! In de rol van Jr. Electrical Engineer maak je deel uit van ons team gericht op Project Engineering, gevestigd in een centraal gelegen stad in Nederland. Ons team houdt zich bezig met het ontwikkelen van besturingssystemen voor de integratie van diverse energiebronnen, zoals waterstof, biogas en diesel, met de energiebehoeften van essentiële faciliteiten, waaronder datacenters, ziekenhuizen en de industrie. Je werkt in nauwe samenwerking met andere elektrotechnische ingenieurs, projectmanagers, paneelbouwers en inbedrijfstellingstechnici om samen te zorgen voor hoogwaardige en veilige systemen die voldoen aan de eisen van onze klanten voor stabiel en duurzaam energiegebruik.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.