Dosign

Vind jouw baan in Ridderkerk

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

296 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Ridderkerk! Hier vind je een diverse selectie van carrièremogelijkheden in verschillende sectoren. Ridderkerk staat bekend om zijn bruisende gemeenschap en gunstige ligging nabij Rotterdam, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bedrijven als professionals.

Meer
Mdr. Electrical Engineer
Schiedam
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben/ken jij een freelancer met ongeveer 7 jaar ervaring in de industrie? Spreekt elektrotechniek jou aan en vindt jij het interessant om meerdere projecten te draaien? Dan is de positie van mdr. Electrical Engineer wellicht iets voor jou! Onze klant komt capaciteit tekort op het gebied van Electrical Engineering. Jij gaat als freelancer hen ondersteunen voor een periode van een jaar. Als freelancer ga jij je op dit gebied bezighouden met een combinatie van adviesgeven en ontwerpen. Je werkt binnen de discipline Electrical, Instrumentation & Process Control. Die verzorgt alle elektrotechnische-, instrumentatie- en besturingsaspecten binnen mono- en multidisciplinaire projecten.

Lead Mechanical Engineer
Regio Rotterdam
Mechanical / WTB
Doelstelling vaste dienst

Als Lead Mechanical Engineer in de procesindustrie ben je de technisch specialist voor een divers scala aan static en rotating equipment. Je zal ook een team van 2 à 3 andere engineers aansturen. Je gaat op basis van de input van Process Engineering de apparaten specificeren en vervolgens de rekwisitie / aankoop trajecten technisch begeleiden. Je werkt hiervoor samen met de leveranciers en geeft terugkoppeling op hun aanbiedingen. Je hebt een coördinerende rol als Mechanical Engineer. Je stemt je werkzaamheden af interne en externe betrokken, waaronder discipline engineers van andere afdelingen, project management, inkoop, sales en leveranciers.

Senior Designer Electrical
Omgeving Rotterdam
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Senior Electrical Designer die ervaring heeft met het aansturen van een team. In de functie van Senior ELectrical Designer ben je verantwoordelijk voor diverse projecten binnen de industrie. Je zal verantwoordelijk zijn voor het opstellen, uitwerken en/of controleren van ontwerpdocumenten in de engineeringsfase van het project in overleg met de engineer(s) conform vaktechnische richtlijnen en het kwaliteitsbeleid. Door middel van bestek documenten en/of werkdocumenten een bijdrage leveren aan de realisatie van het ontwerp, te gebruiken voor werkzaamheden in de vervolgfase van het project.

Functioneel Applicatiebeheerder GIS
Randstad
Civiel Constructief
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een expert in GIS-applicaties en infrastructuur en krijg je energie van het verbeteren en ontwikkelen van technische systemen? Bij Dosign Engineering zijn we voor een partner op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder GIS. In deze rol zorg jij ervoor dat onze cruciale assetregistratiesystemen optimaal blijven functioneren en dat de continuïteit van onze applicaties gewaarborgd is. Stap in een dynamische werkomgeving waar innovatie en samenwerking centraal staan en draag bij aan het efficiënt en effectief beheren van ons applicatielandschap.

Inbedrijfsteller Meet- en regeltechniek (Sliedrecht)
Sliedrecht
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een techneut in hart en nieren met ervaring in de meet- en regeltechniek en/of klimaatbeheersing in gebouwen? Dan is deze vacature voor Inbedrijfsteller bij onze opdrachtgever in Sliedrecht helemaal jouw ding! Als Inbedrijfsteller bij onze opdrachtgever speel je een cruciale rol in het testen en zo optimaal mogelijk in bedrijf stellen van gebouwautomatiseringsinstallaties op diverse projecten. Of het nu gaat om kantoren, zwembaden, luxe villa’s of winkelcentra, jouw bijdrage zorgt ervoor dat deze projecten succesvol worden afgerond en dat de installaties naar behoren functioneren.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.