Dosign

Vind jouw baan in Ridderkerk

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

296 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Ridderkerk! Hier vind je een diverse selectie van carrièremogelijkheden in verschillende sectoren. Ridderkerk staat bekend om zijn bruisende gemeenschap en gunstige ligging nabij Rotterdam, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bedrijven als professionals.

Meer
Electrical Engineer Infra
Rotterdam
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een ervaren engineer? Heb jij een elektrotechnische achtergrond en (enige) ervaring binnen de infra? Lijkt het jou leuk om basic ontwerp te vertalen naar detail ontwerp en daarnaast enkele werkvoorbereider taken uit te voeren? Dan zoeken wij jou!

System Engineer Maritieme Techniek
Rotterdam
Scheepsbouw
Doelstelling vaste dienst

Ben jij in staat om alle gerelateerde maritieme systemen te ontwerpen en te berekenen voor nieuwe schepen en conversies van schepen, en wil je ook deel uitmaken van de energietransitie binnen de maritieme industrie? Dan komen we graag met je in contact. Als Marine Systems Engineer ben je verantwoordelijk voor het volledige ontwerp en de lay-out van alle gerelateerde maritieme systemen voor nieuwe schepen en grote conversies van schepen. Je werk begint al in de vroege oriëntatiefase met de klant, waarbij je deelneemt aan of input levert voor ons commerciële team om klanten te informeren over de mogelijkheden van maritieme systemen in relatie tot hun verzoeken. In dit proces heb je oog voor bestaande maritieme systemen, maar ook kennis van ontwikkelingen in alternatieve maritieme systemen met betrekking tot de energietransitie. Zodra de specificaties van de klant zijn vastgesteld, kun je de eerste opstelling van alle maritieme systemen aan boord berekenen en ontwerpen. Dit betekent dat je arrangementen van technische ruimtes ontwerpt, zoals motor- en pompruimtes, berekeningen maakt voor pompsystemen, aandrijfsystemen en voortstuwingssystemen, enzovoort. Systemen waar je aan kunt denken zijn brandstof-, brandblus-, koel-, voortstuwingssystemen en systeemdiagrammen.

Structural Engineer maritieme techniek
Rotterdam
Scheepsbouw
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een ervaren structural engineer met een passie voor maritieme techniek en wil je graag werken aan offshore en naval projecten? Wil je jouw expertise uitbreiden en in de toekomst eventueel doorgroeien naar een leidinggevende rol als projectingenieur? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! In de functie van ervaren Structural Engineer ben je verantwoordelijk voor de Engineering van diverse opdrachten binnen de Maritieme sector. Jij houdt je bezig met het doorrekenen van seafastening, motion control, mooring systems en installatie procedures met behulp van Ansys, Solid Edge en AutoCAD.

Mechanical Engineer Verbrandingsmotoren
Regio Drechtsteden
Werktuigbouw
Doelstelling vaste dienst

Ben je geïnteresseerd in grote en complexe verbrandingsmotoren en zie je het zitten om als Mechanical Engineer deze motoren te ontwerpen voor toepassingen zoals generatorsets, warmtekrachtkoppelingen en scheepsaandrijvingen? Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de berekeningen, de gedetailleerde uitwerking en het gereedmaken voor productie van deze oplossingen. Vanaf het begin ben je nauw betrokken bij de projecten in de rol van Mechanical Engineer. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het 3D ontwerp van oplossingen, die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Om de benodigde ontwerpvereisten vast te stellen en te definiëren, werk je samen met de account- of projectmanager om de klant te bezoeken. Op basis van deze interacties stel je vervolgens een conceptueel ontwerp op, inclusief inbouwafmetingen, aansluitingen en een overzichtelijke lijst van componenten. In deze rol omvat je takenpakket het ontwerpen, berekenen, gedetailleerd uitwerken en uiteindelijk gereedmaken voor productie van deze constructies. Tijdens een project werk je samen met projectmanagement, werkvoorbereiding, application support en assemblage. Je rapporteert aan de Teamlead Mechanical Engineering.

Mechanical Engineer machinebouw
Rotterdam
Werktuigbouw
Doelstelling vaste dienst

Voor een machinebouwer in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Mechanical Engineer. De organisatie maakt machines en constructies met name voor de glastuinbouw sector. Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het opleveren van juiste tekeningen waar de werkplaats mee aan de slag kan. Dit doe jij door de klantaanvraag om te zetten naar een 3D ontwerp. Hierbij komen diverse aspecten samen zoals software, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Als Mechanical Engineer ben jij betrokken bij het ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren van oplossingen, evenals bij het oplossen van technische problemen en het verbeteren van bestaande systemen.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.