Dosign

Vind jouw baan in Sittart-Geleen

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

45 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Sittard-Geleen! Hier vind je een diverse selectie van boeiende carrièremogelijkheden in deze bruisende gemeente in Limburg. Blader door onze vacatures en vind jouw ideale match in Sittard-Geleen, een stad die bekend staat om haar dynamische karakter en levendige gemeenschap.

Meer
Piping Engineer
Regio Zuid
Staffing

Dosign is looking for a Piping Engineer for one of its clients in the region of Limburg. As Piping Engineer you are the specialist in designing piping systems. At the client you prepare, plan and engineer these projects in accordance with the program of requirements, the applicable laws and regulations, the technical guidelines and the wishes of the client. In addition, you take care of the management / supervision of a number of (sr) constructors during the engineering of these projects. Your function plays an important role in the realization of the design and contributes to a high quality end result.

Piping Designer
Regio Maastricht
Staffing

Dosign is looking for an experienced Piping Designer for one of its clients in South Limburg. As a Piping Designer you will work for different customers and you will therefore be active on different projects, which brings a lot of variety.

Engineer Elektrotechniek Limburg
Omgeving Chemelot
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Voor een opdrachtgever van Dosign, gespecialiseerd in het engineeren, bouwen, onderhouden en optimaliseren van industriële processen, zijn wij op zoek naar een gedreven Electrical Engineer. Onze opdrachtgever, actief in een dynamisch werkveld dat continu innoveert, biedt geavanceerde oplossingen aan haar klanten. Met een team van ruim 1700 vakmensen heerst er een informele en collegiale sfeer waarbij iedereen toegankelijk is en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Als Electrical Engineer werk je niet elke dag aan hetzelfde project; je bent flexibel en schakelt tussen verschillende opdrachten. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de klant en zet ideeën om in concrete plannen, variërend van basic tot detail engineering. Samenwerking met het uitvoeringsteam en het verrichten van studies voor klanten behoren tot je takenpakket. Prioriteiten stellen en multitasking zijn hierbij essentieel.

Freelance Mechanical Engineer
Regio Maastricht
Mechanical / WTB
Freelance opdracht

Dosign is op zoek naar een Freelance Mechanical Engineer in Maastricht. Een van onze klanten in Maastricht start medio april 2024 een groot project voor een gehele machinelijn. Ben jij iemand die ervaring heeft met zulk soort projecten? Lees dan snel verder! Als Freelance Mechanical Engineer in Maastricht ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van een gehele machinelijn. Deze machinelijn betreft een lijn voor garenmachines. Het project zal ongeveer een jaar duren en je zal met ongeveer 7/8 collega's samen aan dit project zitten.

Starter/Junior Mechanical Engineer
Regio Elsloo
Mechanical / WTB
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een startende Mechanical Engineer met een HBO Werktuigbouwkunde op zak? Of een HBO Mechanical Engineer die net zijn eerste werkervaring binnen de werktuigbouwkunde achter de rug heeft? Wil je veel leren in een uitdagende omgeving? Begeleiding krijgen van een toegewezen mentor die jou de kneepjes van het vak leert? En woon je in de regio Elsloo? Dan is Dosign op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers, een vooraanstaand multidisciplinair ingenieursbureau binnen de procesindustrie in de regio Elsloo, zoeken wij een Starter/Junior Mechanical Engineer. Als Starter/Junior Mechanical Engineer kom je te werken in een multidisciplinair projectteam. Samen werk je aan diverse projecten en ondersteunt zo diverse klanten in de (petro)chemie, levensmiddelen en farmacie bij engineering vraagstukken. Deze projecten variëren van kleinere (optimalisatie) projecten tot complete greenfield projecten. Dit zorgt voor veel uitdaging en diversiteit binnen je functie.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.