Dosign

Vind jouw baan in Sittart-Geleen

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

41 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Sittard-Geleen! Hier vind je een diverse selectie van boeiende carrièremogelijkheden in deze bruisende gemeente in Limburg. Blader door onze vacatures en vind jouw ideale match in Sittard-Geleen, een stad die bekend staat om haar dynamische karakter en levendige gemeenschap.

Meer
Piping Engineer
Regio Zuid
Staffing

Dosign is looking for a Piping Engineer for one of its clients in the region of Limburg. As Piping Engineer you are the specialist in designing piping systems. At the client you prepare, plan and engineer these projects in accordance with the program of requirements, the applicable laws and regulations, the technical guidelines and the wishes of the client. In addition, you take care of the management / supervision of a number of (sr) constructors during the engineering of these projects. Your function plays an important role in the realization of the design and contributes to a high quality end result.

Piping Designer
Regio Maastricht
Staffing

Dosign is looking for an experienced Piping Designer for one of its clients in South Limburg. As a Piping Designer you will work for different customers and you will therefore be active on different projects, which brings a lot of variety.

Starter/Junior Mechanical Engineer
Regio Elsloo
Mechanical / WTB
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een startende Mechanical Engineer met een HBO Werktuigbouwkunde op zak? Of een HBO Mechanical Engineer die net zijn eerste werkervaring binnen de werktuigbouwkunde achter de rug heeft? Wil je veel leren in een uitdagende omgeving? Begeleiding krijgen van een toegewezen mentor die jou de kneepjes van het vak leert? En woon je in de regio Elsloo? Dan is Dosign op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers, een vooraanstaand multidisciplinair ingenieursbureau binnen de procesindustrie in de regio Elsloo, zoeken wij een Starter/Junior Mechanical Engineer. Als Starter/Junior Mechanical Engineer kom je te werken in een multidisciplinair projectteam. Samen werk je aan diverse projecten en ondersteunt zo diverse klanten in de (petro)chemie, levensmiddelen en farmacie bij engineering vraagstukken. Deze projecten variëren van kleinere (optimalisatie) projecten tot complete greenfield projecten. Dit zorgt voor veel uitdaging en diversiteit binnen je functie.

Teamleider Engineering Piping Mechanical
Regio Stein
Piping
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een vak volwassen Engineer die voldoening haalt uit het laten groeien en aansturen van een team? Heb jij passie voor het discipline Piping & Mechanical? Dan is Dosign op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een Afdelingshoofd Piping & Mechanical. Als Afdelingshoofd Piping & Mechanical ga jij een team aansturen van ongeveer 10 man die elke dag het beste willen presteren om zo de klant optimaal van dienst te zijn. Jij zelf blijft zal de techniek niet loslaten in deze functie, omdat naast je leidinggevende taken je ook meewerkt op onze uitdagende projecten. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk acteer je als ondernemer op je projecten en ben je een fijne gesprekspartner voor je team en de klant(en).

Junior Engineer Elektrotechniek Industrie te Limburg
Meerssen
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een ambitieuze starter in de wereld van elektrotechniek? Zoek je een uitdagende rol waarin je kunt groeien en leren van ervaren professionals? Voor onze opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf in de engineeringsector, zijn wij op zoek naar een Jr. Elektrotechnisch Engineer.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.