Dosign

Vind jouw baan in Terneuzen

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

11 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters

Ontdek de nieuwste vacatures in Terneuzen! Hier vind je een gevarieerd aanbod van carrièremogelijkheden in diverse sectoren. Terneuzen staat bekend om zijn dynamische gemeenschap en strategische ligging nabij de Belgische grens, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor zowel bedrijven als professionals.

Meer
Servicemonteur W
Zeeland
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Bij Dosign Engineering zoeken wij voor een partner een enthousiaste servicemonteur W-installaties. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Als ervaren servicemonteur heb je expertise in diverse installaties en systemen. Je bent een teamspeler maar kunt ook zelfstandig uit de voeten.

Eerste Elektromonteur
Zeeland
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Als eerste elektromonteur bij Dosign Engineering ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden op het gebied van aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties. Je voert deze taken uit volgens de instructies van een leidinggevende, zoals een projectleider of allround monteur. Daarnaast kan het voorkomen dat je als werkplekbegeleider fungeert voor een leerling monteur. Bij Dosign Engineering heb je de mogelijkheid om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Mechanical Engineer Vlissingen
Regio Zeeuws-Vlaanderen
Werktuigbouw
Doelstelling vaste dienst

Dosign is op zoek naar een Mechanical Engineer Machinebouw in de regio Vlissingen. In deze functie van Mechanical Engineer Machinebouw sluit je jezelf aan bij een team en dragen jullie samen de verantwoordelijkheid voor de mechanische ontwerpen van landbouwmachines. Je werkt met Inventor (2D en 3D) en focust jezelf onder andere op het uitwerken van volledig nieuwe concepten. Spreekt de landbouw sector jou aan? Dan is dit echt iets voor jou!

Project Engineer Machinelijnen
Regio Arnemuiden
Werktuigbouw
Doelstelling vaste dienst

Voor één van onze opdrachtgevers is Dosign zoekende naar een enthousiaste Project Engineer! Wij bieden jou een baan als Project Engineer waar je onder andere aan de slag zult gaan met project begeleiding, klant contact en engineering. De engineering werkzaamheden doe jij in een leuk team van engineers en tekenaars.

3D Tekenaar Inventor
Goes
Mechanical / WTB
Doelstelling vaste dienst

Dosign is voor één van haar opdrachtgevers opzoek naar een 3D Inventor Tekenaar met ervaring in het tekenen van bordessen. Binnen de functie van Inventor Tekenaar ga je deze opdrachtgever ondersteunen in het opzetten van hun producten in 3D.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.