Dosign

Vind jouw baan in Tilburg

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

49 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer

Welkom bij onze vacaturepagina voor Tilburg! Hier vind je een scala aan boeiende carrièremogelijkheden in deze levendige stad in het zuiden van Nederland. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, een carrièreverandering overweegt of gewoon je professionele horizon wilt verbreden, Tilburg heeft voor ieder wat wils. Blader door onze vacatures en ontdek jouw ideale match in deze bruisende stad vol kansen en mogelijkheden.

Meer
Management assistente / directie secretaresse regio Tilburg
Tilburg
Algemeen
Projectmatig werken

Ligt jouw kracht in het regelen en organiseren? Kun jij het overzicht bewaren tijdens onverwachte omstandigheden? Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een management assistente of directie secretaresse.

Junior Engineer Mechatronica (Gebouwautomatisering en Industrie)
Tilburg
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Ben je net afgestudeerd in Mechatronica en klaar om je carrière te beginnen in de boeiende wereld van Gebouwautomatisering en Industriële Automatisering? Voor een opdrachtgever in Tilburg zoekt Dosign een gedreven Jr. Engineer Mechatronica die enthousiast is om te groeien binnen een dynamische organisatie. Als jij techniek ademt en je opgedane kennis wilt toepassen in diverse uitdagende projecten, dan is dit de perfecte start van jouw carrière! Wat ga je doen? Als Jr. Engineer Mechatronica in Gebouwautomatisering en Industrie assisteer je bij het ontwerpen en implementeren van complexe installaties. Onder leiding van een Project Engineer of Projectleider ondersteun je het team vanaf het ontwerp tot de uitvoering van het project.

Automation Engineer te Tilburg
Tilburg
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Zet je technische kennis en innovatieve inzicht in voor een toonaangevende organisatie in de wereld van noodhulpverlening! Onze opdrachtgever, specialist in het ontwikkelen en produceren van geavanceerde brandsimulatie-installaties, is op zoek naar een gedreven Automation Engineer. Deze positie biedt je de unieke kans om bij te dragen aan veiligheidstrainingen wereldwijd, in een bedrijf waar de warme cultuur van een familieonderneming nog steeds voelbaar is.

Product Development Engineer
Den bosch area
Mechanical / WTB

For one of the world's leading suppliers of systems and components for the food, beverage, pharmaceutical and agricultural industries, I am looking for a Product Development Engineer.

Monteur Tilburg
Tilburg
Werktuigbouw
Doelstelling vaste dienst

Dosign is op zoek naar een Monteur in Tilburg. Ben jij iemand die het leuk vindt om met zijn handen te werken? Ben jij daarnaast ook iemand die het leuk vindt om ook op locatie te werken? Lees dan snel verder! Als Monteur in Tilburg ben je iemand die samen met het team van monteurs assembleert in onze werkplaats en de producten op locatie installeert. De locaties waar je komt zijn niet zomaar locaties, maar bijvoorbeeld een 112-meldkamer, een controlroom of een kantoor bij Rijkswaterstaat. De organisatie ontwerpen en installeren zeer hoogwaardige bureaus.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.