Dosign

Vind jouw baan in Utrecht

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

36 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Utrecht! Hier vind je een gevarieerd aanbod van carrièremogelijkheden in verschillende sectoren. Utrecht, bekend om zijn historische grachten en levendige culturele scene, biedt een inspirerende omgeving voor professionals van alle achtergronden.

Meer
Projectleider Installatietechniek (Utrecht)
Omgeving Utrecht
Klimaattechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een goede balans tussen werk en privé? Wil je groeimogelijkheden benutten binnen een professionele omgeving? Dan is deze vacature voor Projectleider Installatietechniek echt iets voor jou! Als projectleider installatietechniek werk je aan diverse projecten voor uiteenlopende klanten. Je zult betrokken zijn bij projecten voor verschillende sectoren, variërend van publieke instellingen tot verzekeringsmaatschappijen en onderwijsinstellingen. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van projecten. Je bent betrokken bij alle fasen, van aanvraag tot oplevering, en je zorgt voor een goede balans tussen commerciële belangen en technische kwaliteit.

Tekenaar Werkvoorbereider Staalbouw
Grens Utrecht en Zuid-Holland
Staalbouw
Doelstelling vaste dienst

Ben jij gepassioneerd door techniek en heb je ervaring in het ontwerpen en de werkvoorbereiding van staalconstructies, of lijkt dit jou leuk om te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Namens een opdrachtgever op de grens met Utrecht en Zuid-Holland zoeken wij een gepassioneerde Tekenaar Werkvoorbereider Staalbouw die het leuk vindt om zijn eigen projecten op te pakken van klantcontact, 3D tekenen, plannen tot en met werkvoorbereiding.

Werkvoorbereider Bouw (Utrecht)
Omgeving Utrecht
Bouwkunde
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een gedreven Werkvoorbereider Bouw met passie voor projectmanagement? Wil je volledig eigenaarschap nemen voor jouw projecten en sta je altijd klaar voor je team? Dan heeft Dosign een uitdagende functie voor jou! Als Werkvoorbereider Bouw bij Onze Opdrachtgever werk je aan multidisciplinaire projecten voor aansprekende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het totale project, van begin tot eind. Of het nu gaat om ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, scholen, kantoorpanden of datacenters, jij zorgt voor een professionele en veilige uitvoering. Je maakt heldere afspraken met de klant, houdt rapportages bij en deelt deze met je team.

Engineer Staalbouw
Omgeving Nieuwegein
Staalbouw
Doelstelling vaste dienst

Als Engineer ben jij degene die de brug vormt tussen het projectteam en de productieafdeling. Je speelt een cruciale rol in het ontwerpen en nauwkeurig uitwerken van producten met Inventor op basis van technische specificaties en schetsen.

Werkvoorbereider Installatietechniek
Omgeving Utrecht
Klimaattechniek
Doelstelling vaste dienst

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een Werkvoorbereider Installatietechniek. Ben jij gedreven en heb jij passie voor het voorbereiden, plannen en coördineren van diverse utiliteitsprojecten waaronder universiteiten, ziekenhuizen en/of commercieel vastgoed? Dan zijn wij opzoek naar jou! In de functie van Werkvoorbereider Installatietechniek ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen en coördineren van diverse installatieprojecten. Je werkt nauw samen met het engineeringsteam en zorgt ervoor dat de projecten worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.