Dosign

Vind jouw baan in Vlaardingen

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

270 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Vlaardingen! Hier vind je een gevarieerd aanbod van carrièremogelijkheden in verschillende sectoren. Vlaardingen, gelegen aan de schilderachtige oevers van de Nieuwe Maas, biedt een unieke mix van historisch erfgoed en moderne bedrijvigheid.

Meer
Adviseur Installatietechniek (Rotterdam)
Omgeving Rotterdam
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Zoek jij een uitdagende rol waarin je een cruciale rol speelt in de verduurzaming van gebouwinstallaties? Ben je gepassioneerd door innovatie en wil je bijdragen aan het realiseren van duurzame oplossingen voor complexe technische vraagstukken? Dan is dit jouw kans om als adviseur installatietechniek het verschil te maken! Als Adviseur Installatietechniek draag je verantwoordelijkheid voor uitdagende, complexe en innovatieve vraagstukken met betrekking tot installaties in gebouwen voor zowel utiliteits- als industriële doeleinden. Je werkt aan het formuleren van strategische adviezen met betrekking tot alle geïntegreerde gebouwinstallaties die nodig zijn voor het beoogde gebruik, comfort, afregelingen en besturingen. Deze adviezen omvatten een breed scala aan aspecten, zoals elektrische systemen, verlichting, brandbeveiliging, detectiesystemen, communicatienetwerken, energieopwekking, ventilatie, verwarming en koeling.

Senior Engineer Meet- en Regeltechniek
Den Haag
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Als senior engineer meet- en regeltechniek ben je betrokken bij diverse aspecten van projecten. De ene dag kun je bij bouwvergaderingen zijn met opdrachtgevers en aannemers, terwijl je de volgende dag op kantoor bent om te overleggen met collega's over lopende ontwerpprojecten. Met jouw expertise draag je bij aan het optimaliseren van installaties, zowel op papier als in de praktijk door tests uit te voeren en installaties te monitoren. Kortom: een dynamische en afwisselende rol!

Software Engineer Industriële Automatisering
Vlaardingen
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het analyseren, testen en optimaliseren van zowel bestaande als nieuwe software (PLC en Scada). Je neemt deel aan het volledige projectproces, vanaf de klantwens tot aan de ondersteuning tijdens de implementatie van de softwareoplossing. Jouw expertise draagt direct bij aan het succes van onze projecten.

Projectcoördinator Installatietechniek
Omgeving Rotterdam
Klimaattechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben jij de ondersteunende kracht die ervoor zorgt dat projecten vlot verlopen? Voor een opdrachtgever zoeken we een projectcoördinator werktuigbouwkunde. In deze rol is geen dag hetzelfde, afhankelijk van project en fase. Samen met het klantenteam streef je naar het beste resultaat. Doelen stel je samen met de klantenteammanager en vervolgens coördineer je taken van begin tot eind. Het team richt zich op nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteitsbouw.

Projectcoördinator Elektrotechniek
Omgeving Rotterdam
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een projectcoördinator elektrotechniek. In de functie van projectcoördinator elektrotechniek zullen er iedere dag nieuwe uitdagingen zijn. Afhankelijk van het projecttype en de fase van uitvoering zal jij samen met je klantteam streven naar het beste eindresultaat voor zowel renovaties als nieuwbouwprojecten binnen de utiliteit. Samen met de projectleider stel je doelen en fungeer je als spil van begin tot eind. Coördinatie van informatie en taken is essentieel voor een succesvol project, waarbij afstemming met collega's, zowel intern als extern, cruciaal is. Dit alles zorgt voor een dynamische en verantwoordelijke baan vol uitdagingen!

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.