Dosign

Vind jouw baan in Waalwijk

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

65 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Waalwijk! Hier vind je een diverse selectie van boeiende carrièremogelijkheden in deze levendige stad in Noord-Brabant. Blader door onze vacatures en vind jouw ideale match in Waalwijk, een stad die bekend staat om haar ondernemersgeest en bruisende gemeenschap.

Meer
Management assistente / directie secretaresse regio Tilburg
Tilburg
Algemeen
Projectmatig werken

Ligt jouw kracht in het regelen en organiseren? Kun jij het overzicht bewaren tijdens onverwachte omstandigheden? Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een management assistente of directie secretaresse.

Junior Engineer Mechatronica (Gebouwautomatisering en Industrie)
Tilburg
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Ben je net afgestudeerd in Mechatronica en klaar om je carrière te beginnen in de boeiende wereld van Gebouwautomatisering en Industriële Automatisering? Voor een opdrachtgever in Tilburg zoekt Dosign een gedreven Jr. Engineer Mechatronica die enthousiast is om te groeien binnen een dynamische organisatie. Als jij techniek ademt en je opgedane kennis wilt toepassen in diverse uitdagende projecten, dan is dit de perfecte start van jouw carrière! Wat ga je doen? Als Jr. Engineer Mechatronica in Gebouwautomatisering en Industrie assisteer je bij het ontwerpen en implementeren van complexe installaties. Onder leiding van een Project Engineer of Projectleider ondersteun je het team vanaf het ontwerp tot de uitvoering van het project.

Adviseur Contractmanagement
Sliedrecht
Grond- weg- en waterbouw
Doelstelling vaste dienst

In de wereld van infrastructuur is verandering een constante factor. De uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, leefbaarheid en betaalbaarheid vragen om innovatieve oplossingen en nauwe samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven. Onze partner is op zoek naar een Adviseur Contractmanagement. In deze rol speel je een cruciale rol in het speelveld van infrastructuurprojecten.

Automation Engineer te Tilburg
Tilburg
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Zet je technische kennis en innovatieve inzicht in voor een toonaangevende organisatie in de wereld van noodhulpverlening! Onze opdrachtgever, specialist in het ontwikkelen en produceren van geavanceerde brandsimulatie-installaties, is op zoek naar een gedreven Automation Engineer. Deze positie biedt je de unieke kans om bij te dragen aan veiligheidstrainingen wereldwijd, in een bedrijf waar de warme cultuur van een familieonderneming nog steeds voelbaar is.

Engineer Dynamisch Verkeer Management systemen (DVM)
Zuid-Holland
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Heb jij (enige) ervaring als Engineer DVM (Dynamisch Verkeer Management systemen) in een technische projectomgeving, bij voorkeur in de verkeersinfra of openbare verlichting? Houd je van afwisselende en innovatieve projecten en werken in een ervaren projectteam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van onze partners zoeken wij een Engineer DVM. Binnen deze functie ben jij medeverantwoordelijk voor het bedenken en uitrekenen van DVM systemen voor projecten. Ook bepaal je -rekening houdend met het pakket van eisen- hoe het werk moet worden uitgevoerd.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.