Dosign

Vind jouw baan in Waalwijk

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

68 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Waalwijk! Hier vind je een diverse selectie van boeiende carrièremogelijkheden in deze levendige stad in Noord-Brabant. Blader door onze vacatures en vind jouw ideale match in Waalwijk, een stad die bekend staat om haar ondernemersgeest en bruisende gemeenschap.

Meer
Projectcoördinator Energietransitie te Breda
Breda
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in de energietransitie? Bij Dosign zijn we op zoek naar een gemotiveerde Projectcoördinator die onze opdrachtgever komt versterken. In deze functie krijg je de unieke kans om bij te dragen aan innovatieve projecten die de weg banen voor een duurzame toekomst. Jij bent de drijvende kracht achter de coördinatie en uitvoering van diverse projecten, waarbij je ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Jouw inzet en expertise helpen ons om een significante impact te maken in de energiewereld.

Lead Engineer Secundair Hoogspanning
Breda
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een ervaren engineer met een passie voor energietechniek? Heb je de ambitie om een cruciale rol te spelen in de energietransitie en bij te dragen aan uitdagende projecten binnen de hoogspanningstechniek? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Voor een opdrachtgever van Dosign zijn wij op zoek naar een gedreven Lead Engineer Secundair. In deze rol ben je de spil in het engineeringsteam en werk je aan het ontwerp en de realisatie van secundaire besturings- en beveiligingsinstallaties voor hoogspanningssystemen.

Lijn Engineer Hoogspanning
Regio Breda
Civiel Constructief
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een teamspeler die graag werkt aan innovatieve energie-infrastructuren? Onze opdrachtgever zoekt een lijn-engineer die meewerkt aan de energietransitie binnen een multidisciplinair team.

Inbedrijfsteller Meet- en regeltechniek (Sliedrecht)
Sliedrecht
Automatisering
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een techneut in hart en nieren met ervaring in de meet- en regeltechniek en/of klimaatbeheersing in gebouwen? Dan is deze vacature voor Inbedrijfsteller bij onze opdrachtgever in Sliedrecht helemaal jouw ding! Als Inbedrijfsteller bij onze opdrachtgever speel je een cruciale rol in het testen en zo optimaal mogelijk in bedrijf stellen van gebouwautomatiseringsinstallaties op diverse projecten. Of het nu gaat om kantoren, zwembaden, luxe villa’s of winkelcentra, jouw bijdrage zorgt ervoor dat deze projecten succesvol worden afgerond en dat de installaties naar behoren functioneren.

Software Engineer Gebouwautomatisering (Sliedrecht)
Omgeving Rotterdam
Instrumentatie / M&R
Doelstelling vaste dienst

Ben jij de technicus met een diepgewortelde passie voor duurzaamheid en innovatie binnen de gebouwautomatisering? Dan ben jij de ideale kandidaat om onze opdrachtgeer in Sliedrecht te versterken! In de functie van software engineer draag je de verantwoordelijkheid voor het zelfstandig configureren van software voor regeltechnische installaties binnen klimaatbeheersing. Je taken omvatten het interpreteren en begrijpen van regeltechnische schema's, die vervolgens door jou vertaald moeten worden naar regeltechnische software. Bovendien ontwikkel je op maat gemaakte softwareoplossingen voor regeltechniek door gebruik te maken van mini- en deelapplicaties, en door het integreren van andere systemen in een platform via diverse (bus)koppelingen. Het is een pré als je zelfstandig regeltechnische specificaties kunt opstellen.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.