Dosign

Vind jouw baan in Woerden

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

76 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Woerden! Hier vind je een gevarieerd aanbod van carrièremogelijkheden in verschillende sectoren. Woerden, gelegen in het hart van het Groene Hart van Nederland, straalt charme uit en biedt een inspirerende omgeving voor professionals.

Meer
Projectleider Installatietechniek (Utrecht)
Omgeving Utrecht
Klimaattechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een goede balans tussen werk en privé? Wil je groeimogelijkheden benutten binnen een professionele omgeving? Dan is deze vacature voor Projectleider Installatietechniek echt iets voor jou! Als projectleider installatietechniek werk je aan diverse projecten voor uiteenlopende klanten. Je zult betrokken zijn bij projecten voor verschillende sectoren, variërend van publieke instellingen tot verzekeringsmaatschappijen en onderwijsinstellingen. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van projecten. Je bent betrokken bij alle fasen, van aanvraag tot oplevering, en je zorgt voor een goede balans tussen commerciële belangen en technische kwaliteit.

Tekenaar Werkvoorbereider Staalbouw
Grens Utrecht en Zuid-Holland
Staalbouw
Doelstelling vaste dienst

Ben jij gepassioneerd door techniek en heb je ervaring in het ontwerpen en de werkvoorbereiding van staalconstructies, of lijkt dit jou leuk om te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Namens een opdrachtgever op de grens met Utrecht en Zuid-Holland zoeken wij een gepassioneerde Tekenaar Werkvoorbereider Staalbouw die het leuk vindt om zijn eigen projecten op te pakken van klantcontact, 3D tekenen, plannen tot en met werkvoorbereiding.

Beheertechnicus (Den Haag)
Omgeving Amsterdam
Klimaattechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een ervaren Beheertechnicus/Gebouwbeheerder en is het tijd voor een nieuwe kans? Dan is deze functie voor beheertechnicus echt iets voor jou! Als beheertechnicus ben je verantwoordelijk voor het operationeel en technisch beheer van een groot, divers en complex onderhoudscontract. Je zult nauw samenwerken met verschillende stakeholders om ervoor te zorgen dat de installaties optimaal functioneren en aan de behoeften van onze klanten voldoen. Daarnaast geef je leiding aan teams en werk je samen aan technische oplossingen.

Werkvoorbereider Bouw (Utrecht)
Omgeving Utrecht
Bouwkunde
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een gedreven Werkvoorbereider Bouw met passie voor projectmanagement? Wil je volledig eigenaarschap nemen voor jouw projecten en sta je altijd klaar voor je team? Dan heeft Dosign een uitdagende functie voor jou! Als Werkvoorbereider Bouw bij Onze Opdrachtgever werk je aan multidisciplinaire projecten voor aansprekende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het totale project, van begin tot eind. Of het nu gaat om ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, scholen, kantoorpanden of datacenters, jij zorgt voor een professionele en veilige uitvoering. Je maakt heldere afspraken met de klant, houdt rapportages bij en deelt deze met je team.

Projectleider Bouw (Rotterdam)
Omgeving Capelle
Bouwkunde
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een ervaren Projectleider binnen de bouw en klaar voor een nieuwe kans? Dan is deze vacature voor Projectleider Bouw echt iets voor jou! Als Projectleider bouw bij onze opdrachtgever werk je op de mooiste multidisciplinaire projecten bij aansprekende klanten. Je leidt hierbij het volledige project en zorgt voor een tijdige én winstgevende oplevering. Of het nu gaat om ziekenhuizen, scholen, kantoorpanden of datacenters samen met je team zorg je voor een professionele en veilige uitvoering. Vrijheid, ondernemerschap en flexibiliteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.