Dosign

Vind jouw baan in Zoetermeer

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

248 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Zoetermeer! Hier vind je een gevarieerd aanbod van carrièremogelijkheden in verschillende sectoren. Zoetermeer, gelegen in het hart van Zuid-Holland, biedt een bruisende stad vol kansen voor professionele groei en ontwikkeling.

Meer
Mdr. Electrical Engineer
Schiedam
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben/ken jij een freelancer met ongeveer 7 jaar ervaring in de industrie? Spreekt elektrotechniek jou aan en vindt jij het interessant om meerdere projecten te draaien? Dan is de positie van mdr. Electrical Engineer wellicht iets voor jou! Onze klant komt capaciteit tekort op het gebied van Electrical Engineering. Jij gaat als freelancer hen ondersteunen voor een periode van een jaar. Als freelancer ga jij je op dit gebied bezighouden met een combinatie van adviesgeven en ontwerpen. Je werkt binnen de discipline Electrical, Instrumentation & Process Control. Die verzorgt alle elektrotechnische-, instrumentatie- en besturingsaspecten binnen mono- en multidisciplinaire projecten.

Medior Structural Engineer
Regio Rotterdam
Civiel Constructief
Doelstelling vaste dienst

Dosign is op zoek naar een Medior Structural Engineer voor een engineering en advies bureau in de chemie, petrochemie en duurzame energie industrie. Als Medior Structural Engineer werk je aan ontwerpen en oplossingen voor diverse klanten die nieuwe installaties willen plaatsen of bestaande locaties willen optimaliseren of anders aanpassen. Je kunt vaak zelf de juiste oplossing bedenken en deze uitwerken inclusief op te stellen tekeningen en te maken berekeningen. Je gaat FEM analyses maken met software zoals Ansys en de tekeningen kun je maken in Autocad, Tekla of Solidworks. Als medior heb je natuurlijk al enige ervaring en kun je steeds meer projecten zelfstandig gaan oppakken en vanaf concept / early design verantwoordelijk zijn.

Senior Designer Electrical
Omgeving Rotterdam
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Senior Electrical Designer die ervaring heeft met het aansturen van een team. In de functie van Senior ELectrical Designer ben je verantwoordelijk voor diverse projecten binnen de industrie. Je zal verantwoordelijk zijn voor het opstellen, uitwerken en/of controleren van ontwerpdocumenten in de engineeringsfase van het project in overleg met de engineer(s) conform vaktechnische richtlijnen en het kwaliteitsbeleid. Door middel van bestek documenten en/of werkdocumenten een bijdrage leveren aan de realisatie van het ontwerp, te gebruiken voor werkzaamheden in de vervolgfase van het project.

Functioneel Applicatiebeheerder GIS
Randstad
Civiel Constructief
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een expert in GIS-applicaties en infrastructuur en krijg je energie van het verbeteren en ontwikkelen van technische systemen? Bij Dosign Engineering zijn we voor een partner op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder GIS. In deze rol zorg jij ervoor dat onze cruciale assetregistratiesystemen optimaal blijven functioneren en dat de continuïteit van onze applicaties gewaarborgd is. Stap in een dynamische werkomgeving waar innovatie en samenwerking centraal staan en draag bij aan het efficiënt en effectief beheren van ons applicatielandschap.

BIM Modelleur Elektrotechnische installaties (Zoetermeer)
Zoetermeer
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Op dit moment zijn wij opzoek naar een BIM-Modelleur E voor onze opdrachtgever in Zoetermeer dus heb jij altijd al willen werken aan grote en uitdagende utiliteitsprojecten als BIM-Modelleur Elektrotechnische installaties? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als BIM-Modelleur speel je een zelfstandige rol bij het ontwerpen van elektrotechnische gebouwgebonden installaties, met behulp van Revit in BIM-modellen. Je zorgt ervoor dat dit ontwerp volledig voldoet aan de afgesproken en goedgekeurde specificaties (protocollen), evenals de geldende voorschriften en normen. Het opbouwen, beheren en delen van het model behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden, evenals het verstrekken van informatie en gegevens aan de engineer en projectleider. In nauwe samenwerking met de projectleider en engineer onderhoud je contacten met fabrikanten en leveranciers om te overleggen welke producten of systemen het beste toegepast kunnen worden in het ontwerp. Voor deze functie is het essentieel dat je plattegronden, doorsnedetekeningen en bouwkundige en constructieve modellen kunt lezen en een goed ruimtelijk inzicht hebt. Bovendien dien je uitgebreide kennis te hebben van en vlot te kunnen werken met 3D-ontwerpsoftware, zoals Stabicad voor Revit.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.