Dosign

Vind jouw baan in Zoeterwoude

Zet de volgende stap in je carrière samen met Dosign!

204 vacatures gevonden
Filter op
Filters
Sluit de filters
Meer
Meer

Ontdek de nieuwste vacatures in Zoeterwoude! Deze charmante gemeente in Zuid-Holland biedt een scala aan carrièremogelijkheden in diverse sectoren. Zoeterwoude staat bekend om zijn historische charme en bruisende gemeenschap, en onze vacaturepagina is dé plek om jouw ideale match te vinden.

Meer
Electrical Engineer Infra
Rotterdam
Elektrotechniek
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een ervaren engineer? Heb jij een elektrotechnische achtergrond en (enige) ervaring binnen de infra? Lijkt het jou leuk om basic ontwerp te vertalen naar detail ontwerp en daarnaast enkele werkvoorbereider taken uit te voeren? Dan zoeken wij jou!

System Engineer Maritieme Techniek
Rotterdam
Scheepsbouw
Doelstelling vaste dienst

Ben jij in staat om alle gerelateerde maritieme systemen te ontwerpen en te berekenen voor nieuwe schepen en conversies van schepen, en wil je ook deel uitmaken van de energietransitie binnen de maritieme industrie? Dan komen we graag met je in contact. Als Marine Systems Engineer ben je verantwoordelijk voor het volledige ontwerp en de lay-out van alle gerelateerde maritieme systemen voor nieuwe schepen en grote conversies van schepen. Je werk begint al in de vroege oriëntatiefase met de klant, waarbij je deelneemt aan of input levert voor ons commerciële team om klanten te informeren over de mogelijkheden van maritieme systemen in relatie tot hun verzoeken. In dit proces heb je oog voor bestaande maritieme systemen, maar ook kennis van ontwikkelingen in alternatieve maritieme systemen met betrekking tot de energietransitie. Zodra de specificaties van de klant zijn vastgesteld, kun je de eerste opstelling van alle maritieme systemen aan boord berekenen en ontwerpen. Dit betekent dat je arrangementen van technische ruimtes ontwerpt, zoals motor- en pompruimtes, berekeningen maakt voor pompsystemen, aandrijfsystemen en voortstuwingssystemen, enzovoort. Systemen waar je aan kunt denken zijn brandstof-, brandblus-, koel-, voortstuwingssystemen en systeemdiagrammen.

Structural Engineer maritieme techniek
Rotterdam
Scheepsbouw
Doelstelling vaste dienst

Ben jij een ervaren structural engineer met een passie voor maritieme techniek en wil je graag werken aan offshore en naval projecten? Wil je jouw expertise uitbreiden en in de toekomst eventueel doorgroeien naar een leidinggevende rol als projectingenieur? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! In de functie van ervaren Structural Engineer ben je verantwoordelijk voor de Engineering van diverse opdrachten binnen de Maritieme sector. Jij houdt je bezig met het doorrekenen van seafastening, motion control, mooring systems en installatie procedures met behulp van Ansys, Solid Edge en AutoCAD.

Mechanical Engineer machinebouw
Rotterdam
Werktuigbouw
Doelstelling vaste dienst

Voor een machinebouwer in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Mechanical Engineer. De organisatie maakt machines en constructies met name voor de glastuinbouw sector. Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het opleveren van juiste tekeningen waar de werkplaats mee aan de slag kan. Dit doe jij door de klantaanvraag om te zetten naar een 3D ontwerp. Hierbij komen diverse aspecten samen zoals software, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Als Mechanical Engineer ben jij betrokken bij het ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren van oplossingen, evenals bij het oplossen van technische problemen en het verbeteren van bestaande systemen.

Constructeur / Engineer Bouw
Omgeving Rotterdam
Bouw Constructief
Doelstelling vaste dienst

Wil jij jouw expertise in de bouwsector inzetten om uitdagende projecten te realiseren? Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waarin je jouw vaardigheden kunt ontwikkelen en je passie voor constructietechniek kunt benutten? Dan ben jij wellicht de constructeur bouw die wij zoeken! Voor één van onze opdrachtgevers gespecialiseerd in bouwtechnisch advies en constructieontwerp zijn wij opzoek naar een constructeur bouw die zich gaat bezig houden met zowel woning- als utiliteitsbouwprojecten. Als Constructeur Bouw ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, berekenen en analyseren van constructies voor diverse bouwprojecten. Je werkt samen met architecten, ontwerpers en andere teamleden om tot optimale ontwerpen te komen die voldoen aan de gestelde eisen en normen. Je bent betrokken bij alle fasen van het project, van concept tot realisatie, en speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de constructieve integriteit van de projecten.

Geen passende vacature gevonden? Dosign helpt je graag!

Verstuur een terugbelverzoek naar Dosign.