Dosign
Dosign Freelance

Flexibiliteit én zekerheid, met Dosign Freelance sta je er niet alleen voor!

Als freelancer in de techniek heb je expertise in engineering, projectcontrols, R&D of constructie. Je bent een expert in het uitvoeren van technische projecten en speelt een belangrijke rol bij het aanpakken van pieken in de werkdruk of het overdragen van specialistische kennis. Bij Dosign bieden we een groot aanbod aan opdrachten voor freelancers in de techniek, waaronder interessante projecten bij ingenieursbureaus, installateurs en plantowners.

Over Dosign Freelance

Op zoek naar ZZP opdrachten in de techniek? Bij Dosign Freelance verbinden we freelancers (zzp'ers) en opdrachtgevers aan elkaar. Als een van de weinige freelancing platforms, biedt Dosign Freelance een unieke, persoonlijke benadering van matchmaking, waardoor de samenwerking tussen opdrachtgevers en freelancers sneller, efficiënter en voordeliger wordt. Het platform biedt freelancers de mogelijkheid om zich te profileren en uit te blinken in hun expertisegebied, terwijl opdrachtgevers toegang hebben tot een uitgebreid portfolio van hoogwaardige freelancers. Dosign Freelance is de perfecte keuze voor zowel freelancers als opdrachtgevers die op zoek zijn naar hoogwaardige en professionele samenwerking voor projecten in de techniek.

Op zoek naar ZZP opdrachten in de techniek?

Waarom Dosign Freelance?

Dosign Freelance staat garant voor een optimale match tussen freelancers en opdrachtgevers die streven naar een soepele en effectieve samenwerking. Dankzij ons innovatieve matchmakingproces vinden opdrachtgevers moeiteloos de perfecte freelancer voor hun projecten. Tegelijkertijd krijgen freelancers toegang tot een breed scala aan opdrachten die aansluiten bij hun specialisatie en ervaring.

Voordelen Dosign Freelance

  • 35+ jaren ervaring in de technische sector

  • Maximale vrijheid en onafhankelijkheid

  • Persoonlijke adviseur met specialisatie op het gebied van freelance

  • Administratieve ondersteuning

  • Talrijke opleidingsmogelijkheden

  • Voordelen van ons uitgebreide opdrachtgeversnetwerk

  • Snelle betaling binnen 10 werkdagen

  • Inkoopvoordelen, waaronder ICT, leaseauto en verzekeringen.

Hoe werkt Dosign Freelance?

Als freelancer kun je je bij ons aanmelden en je profiel en vaardigheden aan ons presenteren. Vervolgens gaan onze freelance adviseurs voor je aan de slag om te bekijken welke ZZP/Freelance opdrachten er binnen ons netwerk beschikbaar zijn. Mocht er een project beschikbaar zijn dan zullen we dit met je bespreken en de vervolgstappen (zoals een kennismaking, interview etc.) met je bespreken.

Actuele projecten Dosign Freelance

;