Dosign
Dosign voor werkgevers

Projectsourcing in R&D, Engineering, Projectmanagement en Construction Management

Bent u als werkgever/opdrachtgever op zoek naar een technisch talent voor uw bedrijf? Of het nu gaat om vast of tijdelijk personeel, een specialist met jarenlange ervaring of een jonge engineer met een frisse blik op techniek, het vinden van de juiste kandidaat kan een uitdaging zijn. Als ervaren detacheringsbureau beschikken wij over meer dan 35 jaar expertise in het selecteren en matchen van technische professionals met een HBO of TU-achtergrond. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en het vinden van de perfecte technische kracht voor uw bedrijf.

Flexibele Engineer
Op zoek naar tijdelijke versterking voor specialistische projecten of pieken in werk? Projectmatige inzet van technici biedt de oplossing.Onze oplossingen omvatten onder meer freelance engineers, projectmedewerkers, studenten en gespecialiseerde engineering consultants. Profiteer van extra kennis en capaciteit door de projectmatige inzet van technici, beschikbaar op basis van uw specifieke behoeften en doelen.
Vaste Engineer
Op zoek naar een top-engineer voor uw vacature? Dosign levert u de beste match en detacheert deze voor een afgesproken periode. Na afloop kunt u de medewerker zonder extra kosten overnemen. Onze oplossingen omvatten onder meer deta-vast engineers, traineeship engineers en duaal engineers. Laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte engineer voor uw bedrijf en profiteer van onze expertise en ervaring in het detacheren van technische professionals.
dots background

Waarom Dosign?

  • Meer dan 35 jaar ervaring in het werven en selecteren van technische talenten

  • Expertise in vrijwel alle technische disciplines

  • Engineers met hoge kwalificaties en expertise

  • Gratis trainingen voor projectmedewerkers van Dosign

  • Regelmatige evaluatie- en beoordelingsgesprekken

  • Unieke "no cure no pay" regeling

  • Assessments en referentie-checks voor de beste match

Over Dosign

Als u op zoek bent naar de beste technische professionals voor uw engineering projecten, kies dan voor Dosign's expertise, marktkennis en persoonlijke aanpak. Wij werven, selecteren en detacheren de top technici in de R&D, engineering, project control en constructiemanagement branche. Onze uitgebreide marktkennis stelt ons in staat om de juiste technici te vinden voor elk project, of voor elke vacature.

Met meer dan 35 jaar ervaring, biedt Dosign expertise in verschillende industrieën, waaronder olie/gas, farmacie, maritieme sector (offshore), voedingsmiddelen, energie, machinebouw, installatietechniek, infra en petrochemie. Wij detacheren onder andere engineers, constructeurs, projectleiders, lead engineers en constructie supervisors.

Dosign is opgericht in 1985 en sindsdien een private owned bedrijf. Met kantoren in België, Duitsland en Nederland is Dosign goed vertegenwoordigd en altijd dichtbij haar klanten. Dosign is een bedrijf dat hooggekwalificeerde Engineers in R&D, Engineering, Projectmanagement en Constructie aanbiedt voor een scala aan opdrachten en projecten. Het bedrijf is actief in vrijwel elke technische discipline en staat bekend om de expertise en deskundigheid van haar medewerkers. Dosign is NEN gecertificeerd en SNA geregistreerd. Daarnaast is Dosign VCU gecertificeerd met een IF Factor 0.

dots background

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van Dosign voor uw bedrijf? Wilt u weten wat onze engineers u te bieden hebben? Of wilt u een vacature aanmelden? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking of persoonlijk adviesgesprek!

Neem contact op met Dosign. Dat kan op telefoonnummer +31 104770101 of stuur een bericht.