Dosign
Dosign voor mensen in de techniek

Als detacheerder hebben we meer dan 35 jaar ervaring in het verbinden van engineers aan interessante projecten binnen R&D, Engineering, Constructie en Projectcontrols. Of je nu op werkzoekend bent naar een baan in vast dienstverband of als freelancer, bij Dosign vind je de uitdaging en groei-kansen die bij je passen.

Ons gespecialiseerde team biedt persoonlijke aandacht en kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats. Ons uitgebreide netwerk strekt zich uit over verschillende industrieën, waaronder Duurzame productie, Olie & Gas, Infra, Energietechniek, Maritiem, Offshore Windenergie, Zonne-energie, Machinebouw, Farmacie, Food, Petrochemie, Installatietechniek en Industrie.

Bovendien kun je als Dosigner profiteren van onze eigen Academy, waar we opleidingsmogelijkheden bieden op technisch en softskills vlak.

dots background

Waarom Dosign?

  • Een uitgebreid aanbod van engineering banen in verschillende technische sectoren.

  • Voortdurende groei en ontwikkeling via coaching, opleiding en training.

  • Flexibele contractmogelijkheden waaronder detavast, freelance en studentenbanen.

  • Deskundige begeleiding en onafhankelijk carrière advies.

  • Grotere kans op een baan in vergelijking met rechtstreekse sollicitaties.

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en prestaties.

  • Een concurrerend salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

  • Toegang tot een groot en divers netwerk van professionals en bedrijven.

Video

Voor wie is Dosign?

Wij leggen de link tussen vacatures en Engineers. Wij zijn er dus voor mensen in de techniek die een baan zoeken en voor opdrachtgevers in de techniek die een engineer zoeken. Dit doen we in diverse contractvormen en zowel voor studenten, starters, junioren, mediors en seniors in de techniek. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om als (net) afgestudeerde Engineer een traineeship te volgen, of wat dacht je van een duaal engineer positie bij één van onze opdrachtgevers? Heb jij al wat meer ervaring in de techniek en ben je meer op zoek naar een management vacature? Ook dan ben je bij Dosign aan het juiste adres.

Ben jij een rasechte Engineer en ben jij een senior binnen en op zoek naar een baan de techniek? Wij denken graag met je mee. Zo kan je bij Dosign bijvoorbeeld ook werken onder een freelance overeenkomst. Liever een vast dienstverband? Bekijk dan onze detavast vacatures.

Voor welke banen heeft Dosign vacatures?

In vrijwel iedere technische discipline heeft Dosign vacatures beschikbaar. Zo hebben we vacatures in de bouwkunde, Elektrotechniek, en Piping beschikbaar. Via Dosign kun je op verschillende manieren te werk worden gesteld bij opdrachtgevers en projecten binnen deze disciplines.

Een overzicht van alle disciplines vind je hier.

Wat is een detacheringsbureau precies?

Detachering is een arbeidsrelatie waarbij een werknemer tijdelijk aan een opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld door een detacheringsbureau. Het doel is om bij te dragen aan de opdrachtgever door tijdelijk vervanging of versterking van de huidige bezetting door middel van een deta-vast traject. Dit houdt in dat de werknemer na een periode van detachering in vaste dienst treedt bij de opdrachtgever.

Dosign is een van de meest ervaren detacheringsbureaus in de techniek. Dosign biedt detachering van technische professionals, waaronder monteurs, technici en engineers, aan opdrachtgevers in verschillende sectoren, zoals de petrochemie, offshore, bouw en infrastructuur.

Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk van technische professionals, is Dosign in staat om snel en efficiënt matches te maken van de juiste mensen voor uitdagende projecten. Bovendien heeft het bedrijf een uitstekende reputatie voor kwaliteit, professionaliteit en de juiste aanpak van elke detachering.

Onder welke voorwaarden kan ik werken bij Dosign?

Bij Dosign bieden wij een diverse keuze aan contractvormen voor onze detacheringsdiensten. Of je nu net begint met werken, veel ervaring hebt of op zoek bent naar een specifiek type contract, bij ons vind je wat je zoekt. Hieronder leggen we de verschillende contractvormen uit.

Detavast: Dit is een dienstverband via Dosign. Hierbij ben je formeel in dienst bij Dosign, maar werk je bij één van onze opdrachtgevers met als doelstelling een vast contract bij de opdrachtgever.

Freelance: Ben je een senior Engineer en heb je de voorkeur voor meer flexibiliteit en zelfstandigheid? Dan is een freelance-overeenkomst wellicht iets voor jou. Hierbij werk je als zelfstandig ondernemer en ben je verantwoordelijk voor je eigen belastingen en verzekeringen.

Studenten: Als student Engineer kun je bij Dosign ook aan de slag. Bijvoorbeeld met een tijdelijke projecten, zodat je ervaring kunt opdoen in de praktijk.

Duaal: Wil je graag zowel werkervaring opdoen als je opleiding volgen? Dan is een duaal engineer-positie wellicht iets voor jou. Hierbij werk je bij één van onze opdrachtgevers en volg je een opleiding.

Tijdelijke projecten: Ben je op zoek naar een tijdelijke functie, bijvoorbeeld voor een specifiek project? Ook dan ben je bij Dosign aan het juiste adres. Wij bieden regelmatig tijdelijke projecten aan binnen de techniek.

Bij Dosign vinden we het belangrijk dat onze Engineers zich comfortabel voelen met het contract dat ze kiezen. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van de juiste contractvorm.

Meer weten over Dosign?

Neem contact op met ons!

Contact
Bel Dosign