Dosign
Vaste baan bij Dosign

Vastigheid en zekerheid in de techniek.

In jouw vakgebied als engineer, werkvoorbereider, projectleider of monteur met een vaste baan, weet je precies hoe het is om vast werk te hebben. Je hebt gekozen voor een solide basis in plaats van flexibel werken, wat zowel jou als je werkgever voordelen biedt. Bij Dosign hebben we een breed aanbod aan vacatures voor vast werk in de techniek. Of je nu op zoek bent naar banen bij ingenieursbureaus, installateurs of plantowners, bij ons vind je het.

Onze vacatures vind je in verschillende sectoren, waaronder Engineering, R&D, Projectmanagement en Constructiemanagement, en in diverse industrieën, zoals olie/gas, farmacie, maritieme sector (offshore), voedingsmiddelen industrie, energie, machinebouw, installatietechniek, infra en petrochemie.

Bij Dosign bieden we goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, 8,33% vakantiegeld, ATV compensatie en gratis opleidingen en trainingen bij onze eigen Academy. We garanderen je daarnaast maximale begeleiding en een leuke werkplek.

Voordelen voor jou bij Dosign:

Meer dan 35 jaar kennis van de technische markt;

Goede arbeidsvoorwaarden, wij betalen gemiddeld 15% meer salaris;

Gratis opleidingen en trainingen;

Garantie op een leuke nieuwe werkplek;

Mogelijkheid tot rijden van een lease auto.

Altijd als eerste de actuele vaste banen in je inbox?

Meld je aan voor de Dosign Job-Updates!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste vaste banen in de techniek? Meld je dan aan voor onze job update, onze eigen e-mailservice waarmee we je op de hoogte houden van actuele vacatures en opdrachten voor Engineers.

Actuele vaste banen

;